Tiramisu chutná skvěle.

Rakouské tiramisu

28. prosince 2013 v 19:04 |  Recepty
Budeme potřebovat:
4 žloutky, 10 dkg cukru, 1 balíček vanilinového cukru oetker, 50 dkg mascarina, 1/16 l vaj. likéru, 4 bílky, 40 ks piškotů, 1/4 l ledové kávy, kakao

Postup přípravy:
Žloutky, cukr a vanilinový cukr vyšleháme do pěny a přidáme mascarino a vaječný likér. Poté vyšleháme bílky do tuhého sněhu. Piškoty namočíme v ledové kávě a polovinu z připraveného počtu poskládáme těsně vedle sebe do ploché formy.
Polovinou zhotoveného krému polijeme piškoty. Poté položíme druhou řadu zbylých piškotů a prolijeme zbytkem krému. Povrch posypeme jemnou vrstvou kakaa.
Tiramisu vložíme do lednice, kde ho necháme 3 - 4 hodiny zchladnout.
Zdroj: Tiramisu.
Podobné recepty:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama